SERWIZ søger en gastronomisk kok til barselsvikariat i Odense

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hos SERWIZ søger vi en gastronomis stærk kok til barselsvikariat til vores personalerestaurant i Odense hvor vi dagligt laver mad til ca. 150 spisende gæster. Du vil indgå i et team, hvor I sammen skal sørge for, at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Vi arbejder målrettet med økologi, bæredygtighed samt reduktion af madspild og CO2 i vores køkkener.

Vi søger en engageret og imødekommende kok, som aktivt vil deltage i de daglige opgaver i køkkenet.

Som kok i SERWIZ, vil du komme til at arbejde med både varme og kolde anretninger. Derudover vil du være med til menuplanlægning, varebestillinger, egenkontrol og den daglige rengøring. Du vil derfor opleve en spændende og dynamisk arbejdsdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden.

Du indgår i et team på 3 i køkkenet. Vores kodeord er engagement, medindflydelse, gode kollegaer, sammenhold samt godt samarbejde med vores kunder/gæster.

Stillingen er barselsvikariat på ca. 10 måneder med evt. mulighed for forlængelse.

Mødetidder er mandag til fredag fra kl. 06.30. Stillingen på 37 ugentlige timer.

Kørekort påkræves

Vi lægger vægt på, at:

  • Du er faglært kok
  • Du har flere års erfaring indenfor branchen i køkken og kantine, hvor du har været en del af den daglige produktion
  • Du har erfaring i det kolde og varme køkken samt med bagning af brød og kager
  • Du sætter en ære i at give gæsterne en optimal oplevelse
  • Du arbejder selvstændigt og er passioneret omkring dit fag
  • Du har et køligt overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • Du er mødestabil, engageret og har sans for kvalitet
  • Du kan lide et godt samarbejde med dine kollegaer, og lægger vægt på den gode tone og et godt arbejdsmiljø



Du har gode dansk- og engelskkundskaber og kan fremvise en straffeattest ved forespørgsel.

Vi har ordnede forhold med overenskomst på området og løn efter kvalifikationer.

Vi har et højt fagligt niveau, arbejder med friske gode råvarer i køkkenet, og tilstræber en visionær tilgang til vores mad.

Hver dag leverer vi en service, som tilføjer et plus til vores kunder, ved at fokusere på de små ting, der gør en forskel. Vi arbejder ud fra princippet om at gøre tingene rigtigt første gang og det hele starter med dig.



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SERWIZ, Knud Højgaards Vej 7, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1999&ProjectId=144310&DepartmentId=18963&MediaId=4619&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5856734

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet