Kokkeelev til det sejeste team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Restaurant Nordatlanten på Byens Ø i Odense søger dig, der brænder for at stå i lære indenfor kokkefaget

Vi skruer op for blusset, vil du være med, hvor der er puls, sammenhold og hvor du lærer at lave den gode mad fra bunden?

 

Om os

Det er næsten ti år siden, vi åbnede vores restaurant med udsigt over Odense Havn. Fra første dag har vi haft en dejlig travl og populær restaurant, som er vellidt blandt vores mange trofaste gæster. Nu har vi brug for endnu en kokkeelev til vores stærke team.

 

Du finder os i Nordatlantisk Hus på Nordatlantisk Promenade, og vi repræsenterer Grønland, Island og Færøerne, hvilket afspejles i den måde, vi skaber vores menuer på. Vores karakteristiske nordatlantiske profil bygger på klare referencer til det klassiske franske køkken, og den profil udvikler vi løbende på.

 

Vi oplever travlhed, og det er derfor, vi nu søger en passioneret elev, der brænder for at blive en dygtig kok. Du lærer at mestre alle aspekter af gastronomiens spændende kunst; for hos os er kokkeeleverne med hele vejen rundt: À la carte, brunch, selskaber, frokost, fester og events.


Hvad bliver du en del af?
Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til, at du udvikler dig fagligt og får dyb viden om mad. For den rette elev tilbyder vi at blive en del af:

  • en restaurant med højt drive og masser af potentiale
  • et team på mere end 40 ansatte, både faglærte og ufaglærte
  • en restaurant med god mad produceret fra bunden og med stor respekt for råvarerne
  • en arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, socialt ansvar og udvikling
  • et stort kulturhus med masser af kreativt virke: Musik, foredrag, udstillinger mm.
  • en arbejdsplads, hvor vi bruger tid på nye ideer og på udvikling
  • en arbejdsplads, som hvert år rejser ud for at skabe gejst, få inspiration og styrke samarbejdet.

 

Typiske arbejdsopgaver:

  • Produktion og klargøring til vores frokostkort og til vores brunch
  • Klargøring, opbakning og produktion af retter til aftenkortet
  • ”Køre service”, være med når vi har travlt og servicere vores gæster
  • Kontrol af råvarer, daglig rengøring og varebestilling.

 

Hvem er du?
Du er glad, udadvendt og klar på at lave god mad sammen med dine kolleger. Du:

  • ser det ikke som et problem at arbejde både hverdag, aften og weekend
  • kan bevare overblikket selv i pressede situationer
  • er fleksibel, stabil, ansvarsbevidst, har humoristisk sans og har et godt humør
  • har en medfødt passion for mad og værdsætter de gode, friske råvarer
  • er kreativ og har lyst til at være medbestemmende i forhold til menuvalg
  • er klar på at udfordre vores nordatlantiske profil med nye råvarer og nye retter

 

Gennem årene har vi med vores team udvidet horisonten samt knyttet stærke faglige og sociale bånd. Vi har bl.a.:

  • kørt snescooter på Island, sejlet i kajak i Lissabon og vandet op af Montserrat i Barcelona
  • været på inspirationstur i Champagne, Firenze, Barcelona og Lissabon
  • ladet elever få indflydelse, når der udvikles menuer
  • skabt elevaftener hvor kokke- og tjenereleverne styrer showet
  • 40 ansatte hvoraf halvdelen er under 25 år.

 

Kan du mærke, at det lyder som den bedste læreplads? – Ja, du kan!

 

Vi tilbyder ordende forhold med høje standarder på en arbejdsplads, hvor vi har højt til loftet og plads til personlig og faglig udvikling.

 

Skriv til os, og lad din kortfattede og motiverede ansøgning med foto samt evt. CV, mærket ’Kokkeelev’ gå til Stefan Gravesen, direktør Restaurant Nordatlanten på e-mail: stefan@restaurantnordatlanten.dk

Deadline for ansøgning har vi ikke, for vi ansætter, når vi finder den rigtige.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RESTAURANT NORDATLANTEN ApS, Nordatlantisk Promenade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: stefan@restaurantnordatlanten.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5882712

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet